Zoekopdracht

De aankoop van een boot is een bijzondere ervaring. Onze professionals helpen met het zoeken naar het juiste schip. Met de jarenlange kennis en kunde adviseren wij graag met de aankoop van jullie droomjacht. Van zeilschip tot motorjacht, wij hebben het netwerk om ervoor te zorgen dat jullie snel onbezorgd aan boord zitten van jullie nieuwe jacht. Altijd op basis van ‘no cure, no pay’. 

Aankoop keuring

Een nieuwe -tweedehands- boot kopen is een bijzondere aangelegenheid. Is de boot bijvoorbeeld technisch op orde, zijn er geen verborgen gebreken en is de gevraagde prijs, de juiste? Alles komt naar voren in een aankoop keuring. Onze gecertificeerde en ervaren keurmeesters zorgen voor een gedegen onderzoek. Inclusief rapport welke gebruikt kan worden voor verzekering of wellicht wel financiering. 

Boot delivery

Boot gekeurd en gekocht? Dan naar de ligplaats! Dit kan natuurlijk zelf gedaan worden, maar mocht je geen tijd hebben gaat 123maritiem voor jou aan de slag. Onze vakbekwame schippers komen graag met jou in contact.

De aankoop van een boot

Een geschikte boot vinden is een tijdrovende klus. Voordat je het water op kan moet je eigenlijk al beslissen wat je budget is, wil je gaan zeilen of gaan motorboot varen en wat wordt het vaargebied. Al deze vragen zorgen ervoor dat je uiteindelijk bij jouw geschikte boot uitkomt en dat je binnenkort aanmeert in jouw haven.

123maritiem helpt jou met het zoeken naar jouw favoriete schip. Ten eerste geef je aan wat de wensen zijn en onze specialist gaat opzoek naar het schip van jouw dromen. Van motorboot tot zeilboot, klein of groot; wij komen met een voorstel van een aantal beschikbare schepen. Indien een van de schepen jouw droomschip is, starten we met de aankoopkeuring. Deze raden wij ten zeerste aan, zeker om een miskoop te voorkomen. Ook is het belangrijk om te weten of u opzoek bent naar een vaarklare boot of mag het een opknapper zijn? Bedenk goed wat u zelf wilt en of kunt doen en wat u uit wilt laten besteden. Uiteraard kunnen wij hier met u in meedenken. Zodat u zeker bent van de juiste keuze.

Boot keuren op locatie

Een boot keuren is een van de belangrijkste dingen om te doen voordat je de boot aankoopt. Het begint met een voorlopig koopcontract om je nieuwe boot mee veilig te stellen. Dat is natuurlijk altijd mogelijk zodat je achteraf niet achter het net vist. Hou er rekening mee, voordat je het voorlopig koop contract opstelt, dat je rekening houdt met een clausule zodat je nog onder de koop uit komt. Mocht de boot keuring uiteindelijk niet positief zijn.

Jouw nieuwe boot keuren is een specialistische aangelegenheid. Onze vakbekwame keurmeesters zijn gecertificeerd en kennen alle zwakke punten van een boot. De werkwijze van een boot keuren is eerst een optische keuring. Dit houdt in dat er gekeken word naar gebreken die met het oog te zien zijn. Dus niet de verborgen gebreken. Denk bijvoorbeeld aan loszittende kikkers, deuken of oneffenheden in de romp van je boot. Het is natuurlijk mogelijk dat er ooit een keer een reparatie gedaan is. Vanzelfsprekend dient deze door een professional gedaan te worden.

Nadat de optische keuring uitgevoerd is zal de vakbekwame boot keuring verdere vorm krijgen. Denk aan een duidelijk onderzoek naar alle mogelijke punten die onderzocht worden. Uiteindelijk kunt u dan met een gerust hart gaan varen.

Boot delivery

Boot delivery word onder verschillende noemers onder deze website aangeboden. Denk aan het overvaren van een boot omdat de boot op een andere locatie dan het vaarwater aangekocht is. Dit is de meest voorkomende reden om een boot over te varen. Daarnaast zou ook wijziging van het vaargebied een goede reden kunnen zijn. Een andere optie is om de boot via de weg te vervoeren of met een (binnenvaart) schip.

Varend overvaren

Mocht het qua tijd niet uitkomen om jouw (nieuw aangekochte) schip bijvoorbeeld naar de nieuwe jachthaven over te brengen of voor de vakantie van de ene kant naar de andere kant van het land, al dan niet wereld, over te brengen. 123 maritiem heeft vakbekwame schippers met alle juiste papieren om dit te verzorgen. Onze schippers zijn speciaal geselecteerd voor het veilig overvaren van jouw boot. Van te voren heb je persoonlijk contact met de schipper, waarna de afspraken over data en dergelijke afgestemd worden. Indien gewenst kan er ook een persoonlijke afspraak gemaakt worden.

 Dus neem snel contact met ons op.

Boot aankoop
De waardering van www.123maritiem.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.3/10 gebaseerd op 165 reviews.