123maritiem is jouw rots in de branding als het gaat om schepenbemiddeling. Met ons grote netwerk zijn wij de aangewezen persoon om jou te assisteren met het vinden van de juiste boot. In binnen- en buitenland zijn wij jouw expert op het gebied van zoeken naar het juiste schip. Van motor- tot zeilboot; alles hebben wij in ons bestand. Naar aanleiding van jouw wensen gaan wij opzoek naar het schip wat bij jouw wensen en bovenal budget past.

Werkwijze boot vinden

Allereerst is het belangrijkste om te beslissen wat voor discipline jullie wensen. Is dat een zeilboot, motorboot of speedboot. Maar ook een roeiboot of nieuwe kite set horen tot de mogelijkheden. Overigens vind je in onze maritieme webshop ook een aantal boten; nieuwe rubberboten bijvoorbeeld. Onze boten vanuit de webshop worden binnen 1 werkdag verzonden.

Een boot vinden en die beschikbaar is voor de verkoop, vergt wat meer inspanningen. Er zijn namelijk tal van diverse opties waaruit je kan kiezen. Neem het aantal slaapplaatsen bijvoorbeeld, of willen jullie een grote kombuis? Alles is mogelijk natuurlijk. Maar een budget zal uiteindelijk ook meespelen in de uiteindelijke keuze die jij maakt. In ons aanvraag formulier vind je de checklist die je nodig hebt om een zoektocht in gang te zetten. Vanzelfsprekend vrijblijvend én -no cure no pay-.

Waarom de uitgebreide service van 123maritiem?

Wil ook jij volledig verzorgt en ontzorgd worden?

Vul ons contact formulier in en wordt binnen een dag terug gebeld of gemaild. Wij gaan direct voor je aan de slag met het vinden naar de boot van jouw dromen. Daarnaast kunnen wij ook een aankoop keuring verzorgen en de boot delivery mocht dit noodzakelijk zijn. Voor al onze diensten verwijzen we je graag naar de homepage.