Zoekopdracht

123maritiem is jouw rots in de branding als het gaat om schepenbemiddeling. Met ons grote netwerk zijn wij de aangewezen persoon om jou te assisteren met het vinden van de juiste boot. In binnen- en buitenland zijn wij jouw expert op het gebied van zoeken naar het juiste schip. Van motor- tot zeilboot, alles hebben wij in ons bestand. Naar aanleiding van jouw wensen gaan wij opzoek naar het schip wat bij jouw wensen en bovenal budget past.

Werkwijze boot vinden

Allereerst is het belangrijkste om te beslissen wat voor discipline jullie wensen. Is dat een zeilboot, motorboot of speedboot. Maar ook een roeiboot of nieuwe kiteset horen tot de mogelijkheden. Overigens vind je in onze maritieme webshop ook een aantal boten, nieuwe rubberboten bijvoorbeeld.

Een boot vinden en die beschikbaar is voor de verkoop, vergt wat meer inspanning. Er zijn namelijk tal van diverse opties waaruit je kan kiezen. Neem het aantal slaapplaatsen bijvoorbeeld, of willen jullie een grote kombuis? Alles is mogelijk natuurlijk. Maar een budget zal uiteindelijk ook meespelen in de uiteindelijke keuze die jij maakt.  Vanzelfsprekend vrijblijvend én -no cure no pay-.

Waarom 123maritiem kiezen?

  • Snelle reactie; binnen 24 uur een scherp voorstel op de digitale ‘mat’.
  • Betrouwbaar; al onze specialisten zijn E.M.C.I. gecertificeerd en vakbekwaam.
  • Direct jouw eigen contact persoon.
  • Kennen vele watersport bedrijven binnen Nederland en ver daar buiten.
  • Werken op basis van ‘no cure, no pay’, eerlijk en overzichtelijk.