Boot overvaren naar nieuwe bestemming

Onze professionele bemanning zeilt en vaart wekelijks nieuwe en bestaande boten over naar een nieuwe bestemming. Vanzelfsprekend voor de laagste prijs en op de meest veilige en praktische manier. Lees hieronder welke mogelijkheden er zijn. Natuurlijk is elke vaart maatwerk en zijn wij van mening dat elke opdracht anders is. Wil je zelf meevaren, onder begeleiding van onze crew, is dit natuurlijk ook mogelijk. Ondertussen kan onze ervaren schipper alles uitleggen over aanmeren, stromingen en andere watersport gerelateerde problematiek onderweg.

Boot overvaren

De meest gangbare manier is om jouw boot over het water naar een nieuwe bestemming te brengen. Wellicht heb je net een nieuwe -tweedehands- boot gekocht en is deze gekeurd door 123maritiem.nl. Na de keuring is het tijd om het schip over te varen naar jouw nieuwe ligplaats. Deze kan natuurlijk aan de andere kant van Nederland zijn. Na overleg zullen wij een voorstel doen van de vaarroute en het kosten overzicht doorsturen. Een kosten overzicht is snel en makkelijk gemaakt.

Samen boot overvaren

Meevaren is mogelijk tijdens het overvaren. Wil je graag instructie aan boord over de werking van jouw nieuwe boot is dit natuurlijk mogelijk, en vooral leuk! Onze ervaren instructeurs/schippers zijn ervaren met alle facetten van de watersport. Dus bijvoorbeeld schroefwerking, stromingen, BPR, motoren, navigatie, onderhoud etcetra.

Boot over land vervoeren

Ook is het mogelijk om jouw boot met een oplegger of kleine trailer naar jouw bestemming te brengen of te halen. In binnen- en buitenland, 123maritiem ontzorgt jou met de logistiek. Op de afgesproken dag halen we de boot op. Al dan niet in combinatie met een hijskraan of aan de kade met een boothelling. Graag nemen we de logistiek uit handen en verplaatsen we jouw boot graag naar een bestemming naar eigen keuze.