123maritiem logo. Webshop voor de watersport.

Vernieuwend in de watersport

Alles op één website, waarbij alle watersport gerelateerde items bij elkaar komen, dat is de watersportdroom van 123maritiem.nl. Wij maken dit mogelijk en zullen de komende tijd de website flink uitbreiden. Wil je met ons samenwerken? Neem dan contact met ons op!

Maritieme Webshop

De maritieme webshop is een uitgebreide webshop met een divers aanbod van diverse productgroepen. Van noodzakelijke goederen aan boord tot aan de ‘fun’ artikelen. Alles wat aangeboden word in onze webshop word binnen een werkdag verstuurd en is dus snel in huis.

Maritieme Evenementen

Onze evenementen zijn zo duurzaam mogelijk en bieden jou en jouw bedrijf een actief of minder actief bedrijfsuitje. Op het strand of op de binnenwateren van Nederland. Alles is mogelijk en is maatwerk.

Heavy duty bolfender navy in gebruik

Maritieme aankoopkeuring

123maritiem ondersteund toekomstige schippers met de aankoopkeuring van jouw nieuwe boot. Onze ervaren begeleiders adviseren met de aankoop en zorgen voor een gecertificeerd rapport.

Boot delivery

Over de hele wereld hebben wij schippers die vakbekwaam jouw boot kunnen overvaren. RYA gecertificeerd voor de internationale vaarten en alle benodigde documenten voor een boot delivery binnen Nederland.