Standaard zeilen

Heeft u een Optimist, een Laser, een Topaz, RS of een Polyvalk? Voor deze boten hebben wij al een standaard zeil in ons assortiment. Zeer degelijk gemaakt en tegen de scherpste prijs die u kunt vinden. Onze zeilmakers hebben jarenlange ervaring bij grote internationale zeilmakers en ontwerpers.

Zeil op maat door de zeilmaker

Bent u op zoek naar een grootzeil, fok, genua, spinaker of een ander zeil? Onze zeilmaker kan alle zeilen op maat maken. Speciaal ontworpen voor u. Dus met alle specifieke wensen voor uw zeil kan rekening worden gehouden. 6-8 weken levertijd en een zeer scherpe tarieven. Zowel grote zeilen voor jachten als zeilen voor kleinere op boten, alles is mogelijk.

Waarom Eurosails

Een zeil koopt u niet elk seizoen. Daarom is het van belang dat deze volledig aan uw wensen voldoet. Wilt u een extra rif in het grootzeil? Een extra verstevigde stuk in uw schoothoek van uw genua? Een deels af te ritsen dektent? Of extra ramen in uw buiskap? Alles kan. Onze zeilmaker komt wanneer bij u langs om alles in te meten en de mogelijkheden te bespreken. U heeft tijdens het proces 1 contactpersoon die op de hoogte is van alle ins en outs van uw schip en natuurlijk uw wensen.

Zeil geleverd in 6 weken!

EuroSails kan uw zeilen al leveren binnen 6 weken! Omdat EuroSails een grote werkplaats heeft met de nieuwste machines kunnen wij in korte tijd een kwalitatief zeer hoogwaardig product leveren tegen een zeer gunstige prijs. Het team zeilmakers van EuroSails bestaat uit zeer ervaren groep. Zij hebben hun ervaring onder andere opgedaan bij zeer gerenommeerde bedrijven waaronder North Sails en Hyde Sails. Hierdoor zijn zij niet alleen uitvoerend de top maar ook in het ontwerpen van zeilen. Door hun jarenlange ervaring weten zij hoe soepel een zeil moet zijn. Welke krachten het moet kunnen weerstaan. En natuurlijk wat de zwakke plekken zijn. Deze worden bij EuroSails uiteraard verstevigd zodat u een hoogwaardig maar ook zeer duurzaam product van ons ontvangt. Of dit nu een zeiltje voor een Optimist is of het grootzeil van uw kajuitjacht. De sprayhood van uw sloep of de wintertent van uw motorjacht.

One design zeilen van zeilmaker Euro Sails

Bent u op zoek naar een zeil voor een Optimist, Laser, Topaz of polyvalk? Deze zijn door onze zeilmaker doorontwikkeld en van super kwaliteit. U krijgt een scherpzeilend, zeer duurzaam zeil en dat voor een hele scherpe prijs! Deze zeilen zijn ook zeer geschikt voor het gebruik op zeilscholen en voor bijvoorbeeld bootverhuur. Ga direct naar het contactformulier om uw zeil te bestellen. Let op de zeilen hebben geen button. Zeer geschikt als trainingszeil maar niet gekeurd voor officiële klasse wedstrijden. Op de foto ziet u het radiaal gesneden trainingszeil van EuroSails. Wilt u direct een offerte opvragen dat kunt u doen via het contactformulier. Bent u op zoek naar andere onderdelen voor uw boot kijk dan eens in de watersport webwinkel.

Over zeilmaker EuroSails

Door goed te luisteren naar de wensen van zeilscholen en eindgebruikers zijn de drie goed bevriende watersportfanaten Gerke, Marc en Rob in een gat in de zeilmakerij-markt gesprongen waaruit het bedrijf “EuroSails” is ontstaan. Er blijkt namelijk grote behoefte te bestaan aan ‘korte lijnen, snelle en betaalbare levering i.c.m. uitstekende service. Het is gelukt om op een bevlogen en enthousiaste wijze een mooi merk in de markt te zetten. Alledrie dragen zij vanuit hun persoonlijke zeilervaring, en daardoor vanuit verschillende invalshoeken, hun steentje bij aan het eindproduct: een kwalitatief goed en betaalbaar zeil waar iedere zeiler blij van wordt!

De productie is in handen van een zeer ervaren zeilmaker die zijn sporen heeft verdiend bij onder andere Hyde Sails en North Sails. Hij werkt snel maar toch op zeer consciëntieuze wijze! Samen met hem bekijken we wat voor u, als klant, het beste zal werken teneinde een optimaal product te leveren. Door de langdurige samenwerking die er met Roderik en Stef van 123MARITIEM is was de samenwerking als vanzelfsprekend. Vandaar dat u EuroSails nu ook op het meest complete watersportplatform van Nederland vindt.

Op maat gemaakt zeil

Of u nu een open daysailer hebt of een kajuitjacht van 50ft. U heeft af en toe toch nieuwe zeilen nodig, een dure aanschaf en wat is nu de juiste keuze? Bij EuroSails heeft u de mogelijkheid om uw oude zeil na te laten maken met alle verbeteringen die u daar graag aan zou willen zien. Bleek dat een extra rif in uw grootzeil prettig zou zijn? Geen probleem voor onze zeilmakers. Alle ervaring die u met uw schip heeft is natuurlijk de meest waardevolle kennis die er is. Door deze kennis in ons product te verwerken krijgt u het perfecte zeil. Dit is natuurlijk niet alleen zo voor grootzeilen. Ook Genua’s, fokken, topzeilen, spinakers u bedenkt het wij maken het. Materialen, stijfheid, eisen van een klasse alles kan verwerkt worden in uw nieuwe zeil. Nieuwsgierig geworden? Vraag hier direct uw offerte aan.

Waarom u kiest voor onze zeilmaker EuroSails

Een zeil, tent of buiskap koopt u niet elk seizoen. Daarom is het van belang dat deze volledig aan uw wensen voldoet. Wilt u een extra rif in het grootzeil? Een extra verstevigde stuk in uw schoothoek van uw genua? Een deels af te ritsen dektent? Of extra ramen in uw buiskap? Alles kan. Onze zeilmaker komt wanneer bij u langs om alles in te meten en de mogelijkheden te bespreken. U heeft tijdens het proces 1 contactpersoon die op de hoogte is van alle ins en outs van uw schip en natuurlijk uw wensen. Ook adviseren wij u in het materiaal wat er het best gebruikt kan worden maar ook als u daar aanvullende wensen in heeft kan dat natuurlijk evenals de kleurkeuze.

De waardering van www.123maritiem.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.3/10 gebaseerd op 165 reviews.