Artikel retourneren

U kunt uw bestelling deels of geheel retourneren binnen 14 dagen na ontvangst. Na het annuleren van de order heeft u nog 14 dagen om het pakket bij ons te laten bezorgen. Producten dient u retour aan te melden door het ordernummer én de betreffende artikelen te mailen naar retouren@123maritiem.nl.

Is uw product beschadigd of verkeerd geleverd dan ontvangt u van ons een retourlabel zodat u de artikelen kosteloos kunt retourneren.

Wilt u het artikel retour sturen omdat u zich bedacht heeft? Dat mag natuurlijk, de retourkosten zijn voor uw eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan ons geretourneerd worden. Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.. U ontvangt de retourgegevens na het aanmelden van uw retour per email. Zodra de artikelen ontvangen en gecontroleerd zijn ontvangt u het gehele bedrag binnen 14 dagen na aanmelden op uw rekening. 

Retourzendingen onder rembours worden niet geaccepteerd.

Uitzonderingen op retouren:

Helaas kunnen wij op maat gemaakte artikelen niet retour nemen. Denk hierbij aan een op maat afgesneden lijn, of een staalkabel met gewalste terminals. Alle standaardartikelen kunt u uiteraard wel retour sturen.

Hoe kan ik het product terugsturen?

Gebruik een stevige doos, het liefst de originele. Op die manier is de kans op beschadigingen zo klein mogelijk en kunnen we er misschien nog iemand anders mee blij maken. Wij kunnen u alleen het volledige bedrag retour storten als het artikel in onbeschadigde staat bij ons retour komt.

U kunt de status volgen via de track & trace die u bij uw verzendbevestiging ontvangt.

Het kan voorkomen dat uw retour volgens de track & trace is aangekomen in ons magazijn, maar dat je nog geen ontvangstbevestiging hebt gekregen. Geen zorgen, het kan tot 24 uur duren voordat we uw retour in behandeling nemen.

De waardering van www.123maritiem.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.3/10 gebaseerd op 165 reviews.