Vernieuwend

Vernieuwend in de watersport

Alles op één website, waarbij alle watersport gerelateerde items bij elkaar komen, dat is de watersportdroom van 123maritiem.nl. Wij maken dit mogelijk en zullen de komende tijd het waterplatform flink uitbreiden. Inmiddels vind je op deze watersport website een webshop, zeilmakerij, boot aankoop begeleiding en keur mogelijkheden. 

Watersport webshop

De watersport webshop is een uitgebreide webwinkel met een breed aanbod van diverse watersportsproducten. Van navigatie, tot onderhoud aan boord en van dekbeslag tot aan persoonlijke uitrusting. Watersportartikelen die op voorraad zijn in onze webshop worden binnen een werkdag verstuurd. We zijn een Nederlands bedrijf, op werkdagen voor 16.00 besteld is de volgende dag in huis! Ons online assortiment watersportartikelen is van veel diverse en bekende merken zoals Harken, Plastimo, Wichard en vele anderen.

Webshop

Maritieme evenementen

Onze watersport gerelateerde evenementen zijn zo duurzaam mogelijk en bieden een actief of minder actief bedrijfsuitje. Op het strand of op de binnenwateren van Nederland. Alles is mogelijk en is maatwerk. Van strandzeilen in Amsterdam tot aan actief catamaran zeilen vanuit Scheveningen. Maar ook diverse teambuilding mogelijkheden. Denk aan regatta zeilen al dan niet een sloepen GPS tocht. Wij denken graag mee!

Boot aankoop

Boot aankopen is altijd een spannend traject. Er zijn diverse mogelijkheden om een boot aan te kopen. Zelf zoeken of bijvoorbeeld uit besteden. 123MARITIEM ontzorgt jou in het gehele traject. Denk vanuit een zoekopdracht, maar ook het keuren van de boot of juist het overvaren van jouw boot naar een nieuw vaargebied of ligplaats. Wij nemen alles uit handen zodat je onbezorgd kunt genieten aan boord van jouw boot.

Zeilmakerij

123maritiem heeft goede contacten met diverse zeilmakers. Waaronder onze huiszeilmaker Eurosails. Voor een buiskap of een nieuw grootzeil, wij brengen jou in contact met de beste en snelste zeilmaker. Of het nu gaat om een Optimistzeil of juist een mooi zeil voor in de winter over de hele boot, 123maritiem zorgt voor een mooi passend product met concurrerend prijsvoorstel!

Boot onderhoud

123maritiem ontzorgd de watersporter met het onderhoud van jouw boot. Van schuren, poetsen motor onderhoud, winterklaar maken tot anti fouling aanbrengen; onze professionals gaan tot het perfecte plaatje. Op onze pagina van boot onderhoud vind je diverse opties. Natuurlijk is maatwerk ook mogelijk, we denken graag mee met een onderhoud schema van, misschien wel, jouw mooiste aankoop ooit.

Samenwerken met 123maritiem

Samenwerken met 123maritiem is mogelijk. Door de enorme groei van onze website zijn wij opzoek naar partners die samen het platform verder willen uitbreiden. Van zeilmaker tot aankoop keuring, maar ook andere initiatieven zijn welkom. We drinken graag een (digitale) kop koffie en denken mee hoe we jouw product, dienst of ander idee op onze watersport website kunnen plaatsen. 

De waardering van www.123maritiem.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.3/10 gebaseerd op 173 reviews.