Winterklaar maken

open boot op kade
25,00 vanaf prijs per meter, exclusief voorrijkosten
  • Schoonmaken binnenzijde
  • Afspuiten romp
  • Dektent winterklaar vastzetten

Winterklaar maken

kajuit boot op kade
35,00 vanaf prijs per meter, exclusief voorrijkosten
  • Schoonmaken binnen en buitenkant
  • Aftappen watersystemen
  • Motor winter klaarmaken

Winterklaar maken van de boot

Dit gebeurd elk jaar weer. Tevens worden de winters in Nederland en België een stuk strenger dan voorheen. Een gedegen ‘winterklaar’ maak sessie is dan geboden. 123maritiem ontzorgt booteigenaren in dit traject, volledig of juist een deel van van het winter klaar maken. Alles is mogelijk en kan. Bovenstaande opties zijn dan ook een indicatieve prijs/voorstel. 

Wat dient er te gebeuren met het winterklaar maken?

Het vorstvrij houden van de meest fragiele onderdelen is het belangrijkste. Als het gaat vriezen zet water uit en zullen er leidingen kunnen springen. Tijdens de vorst is dit geen probleem, maar als het gaat dooien komen dit soort problemen te voorschijn. Voorkomen is beter dan genezen, 123maritiem zorgt voor een veilige en vorstvrije omgeving in onder andere de leidingen. Naast het watervrij maken van diverse systemen is het ook een aanrader om de boot af te dekken met een winterkleed. Mocht u dit willen uitbesteden kan dat, we zorgen ervoor dat de boot schoon de loods of onder de tent gaat. Voordeel is dat in het voorjaar dan minimaal tijd geïnvesteerd hoeft te worden om het geheel weer perfect in het water te krijgen.

Zelf de boot op orde maken met de tips van 123maritiem

Zelf winterklaar maken kan natuurlijk ook. Alhoewel het veel tijd scheelt als je druk bent of wellicht wat slechter ter been, kun je het ook zelf doen. Onze tips en tricks vind je in de winterklaar maak blog op onze watersport website. 

winterklaar maken boot