Previous
Next

Daag je team uit met een actieve zeilregatta

Een zeilregatta is een positieve manier om alles uit het team te halen en actief bezig te zijn op het water. Een zeilwedstrijd organiseren zal het tactische en het doorzettingsvermogen toetsen aan boord. Daag het team uit om als eerste over de finish te komen! Ook het perfecte uitje voor families of vrienden groepen.

Zeilregatta

Een zeilregatta organiseren is een actief watersport uitje waarbij je moet samenwerken om de finish te bereiken. Er zijn diverse mogelijkheden om een zeilwedstrijd te organiseren. Met superjachten maar ook met open zeilboten als bijvoorbeeld een valk. Ons team begeleid je met alle facetten omtrent de zeilwedstrijd. Bij een zeilwedstrijd is altijd de basis; inspireren en activeren. Van te voren wordt er een spoedcursus wedstrijd zeilen gegeven. Nadien gaat iedereen het water op en wordt het startschot gegeven; wie is er als eerste bij de finish?! 

Zeilregatta

zeilregatta

Zeilregatta met jachten

Zeilregatta met professionele jachten. Ga met jouw collega’s het gevecht aan op het water. Speciaal ontwikkeld voor bijvoorbeeld een klantendag, incentive of als netwerk evenement. Uw gasten gaan na afloop tevreden van boord met een hoop verhalen. Na afloop word er nog lang gesproken over dit uitje onder professionele begeleiding van professionele wedstrijdzeilers. 

Zeilwedstrijd

Een zeilwedstrijd op een vriendelijke manier, dit organiseren we met lokale zeilscholen bijvoorbeeld. Professionele uitleg behoort natuurlijk tot de mogelijkheden, maar in de kern is het een vriendschappelijke wedstrijd met open boten waarbij zelf gevaren wordt. Een zeilwedstrijd waarbij fun, net als een zeilregatta, hoog in het vaandel staat. Uit te breiden met bijvoorbeeld flyboarden, platbodem zeilen of waterskien. Wij organiseren voor jou hét perfecte uitje!

zeilwedstrijd

Zeilregatta of zeilwedstrijd organiseren

Een zeilwedstrijd of regatta organiseren is een leuk uitje voor u en uw collega’s. Samen werken naar de overwinning met een hoop lol en tactiek. Van te voren is er palaver en word de wedstrijdbaan uitgelegd. Voor de zeilfanaten en de onervaren zeilers is het een mooi uitje waarbij alle facetten van watersport bij elkaar komen.

Locaties

Wedstrijdzeilen wordt overal in Nederland aangeboden. Want waar water is, wordt gevaren. De meest voor de hand liggende locaties zijn de Friese meren, Kagerplassen, IJsselmeer en Zeeland. Maar ook het Alkmaardermeer of de Vinkeveense plassen zijn goede opties om een spectaculair evenement te organiseren.  Alle locaties die wij aanbieden hebben de faciliteiten om er een top dag van te maken.


Catering

Naast het wedstrijd zeilen is het natuurlijk ook van belang om naderhand een gezellige lunch of borrel te organiseren. De verhalen komen dan pas echt op gang. Denk aan een heerlijke BBQ aan het eind van de wedstrijd of een uitgebreide lunch. Tijdens het zeilen kunnen er ook lunchpakketten meet gegeven worden of andere versnaperingen. We bieden diverse pakketten aan en adviseren dan ook graag in de mogelijkheden.

Boten

De boten waarmee gevaren wordt zijn divers. Het kunnen open boten zijn als bijvoorbeeld een laser of valk; maar ook kajuitboten horen tot de mogelijkheden. De diverse klassen zijn te boeken via ons handoge contactformulier. Wij organiseren de instructeurs, boten en versnaperingen. Type boot bepalen we in samenspraak en is afhankelijk van vaargebied.