Previous slide
Next slide

Een strand evenement organiseren

Voetjes in het zand en nagenieten van een top dag! Wij maken het mogelijk. Van blokarten tot een golfsurf clinic. Alles wat op of aan het strand kan, organiseert 123maritiem voor jouw groep. Hieronder vindt je de meest voorkomende onderdelen die georganiseerd worden op het strand. Maatwerk is mogelijk, we informeren u graag naar de mogelijkheden.

Blowkarten

Stoer! Laat je voortbewegen door de wind op land. Onze professionele instructeurs laten je graag kennis maken met het landzeilen. Op het strand óf in hartje Amsterdam. Wij zorgen voor de blokarts, jullie voor de gasten. Vanzelfsprekend uit te breiden naar een dag vullend programma.

  • actief rondrijden op windkracht
  • duurzaam uitje, geen uitstoot
  • te combineren met andere onderdelen en catering

blokarten

golfsurfen

Golfsurfen

Trotseer de golven met actief surfen. Op het strand wordt uitleg gegeven over hoe je kan gaan staan op een golfsurf plank en hoe je de perfecte golf bedwingt.  Dit uitje is goed te combineren met andere uitjes op het strand. BBQ op het strand of een groot aansluitend feest, alles is mogelijk.

  • inclusief wetsuit
  • professionele begeleiding
  • uit te breiden met bijvoorbeeld een kite surf clinic of blokarten

Op maat

Er zijn nog talloze andere activiteiten op en aan het strand. Denk aan bijvoorbeeld powerkiten, beachvolleybal toernooi of bijvoorbeeld RIB varen. Wij denken graag mee met u om er zeker van te zijn dat we het perfecte uitje organiseren. Laat je verassen en vul onderstaand formulier in.

maatwerk

De waardering van www.123maritiem.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.3/10 gebaseerd op 150 reviews.