Previous
Next

Het evenement van je dromen, begint bij ons aan boord

Van luxe salonboot tot een feestboot; wij hebben alles aan boord voor een evenement om nooit te vergeten. Te boeken door heel Nederland, want waar water is wordt gevaren. Van 10 tot 1000 personen, 123maritiem ontzorgt in alles wat te maken heeft met het organiseren van jouw droom evenement!

Zakelijk aan boord

In plaats van een sessie op de hei, een sessie op het water. Echt alles is mogelijk aan boord. Van presentaties, vergaderingen tot product lanceringen; wij begeleiden uw evenement van a tot z en denken mee over de invulling van uw evenement. Uw evenement is uit te breiden met ontbijt, lunch, diner en een afsluitend feest.

 

Zakelijk

Feesten

Feest aan boord

Een uniek feest aan boord van een partyschip. Verras je gasten met het vieren van een feest aan boord van een van onze evenementenschepen. De schepen zijn voorzien van alle benodigdheden om er een knalfeest van te maken. Jouw favoriete band aan boord of een swingende DJ? wij adviseren graag in alle mogelijkheden. Vul onderstaand formulier in en we komen binnen een dag met een passende offerte. 

Een partyboot huren begint bij 123maritiem!

Een partyboot huren begint bij 123maritiem. Met het grootste aanbod van evenementenschepen, kunnen wij elk varend evenement tot een feest maken. Van varend vergaderen tot een bruiloft. Ons evenemententeam ontzorgt jou in de organisatie van de evenementen. Want een varend evenement, dat is pas een feest om nooit te vergeten!

Partyboot huren

Een partyboot huren regel je snel via ons watersport platform. Onze werkwijze is altijd op basis van maatwerk, daar elk evenement anders is. Een partyboot huren doe je dan ook makkelijk via ons snelle contact formulier. Want een boot huren voor een feest is een bijzondere aangelegenheid.

Vaargebied 

Een partyboot kan overal varen, waar water is. Onze evenementschepen zijn door heel Nederland te boeken. Denk aan de grachten van Amsterdam maar ook de indrukwekkende havens van Rotterdam. Op de afgesproken tijd ligt de boot klaar voor vertrek. 

 

Evenementen

Diverse evenementen kunnen op de boot georganiseerd worden. Van bruiloft tot groot (studenten)-feest. Alles is mogelijk op een partyboot. Ga je varen met een partyboot, dan wordt er natuurlijk voor hapjes en drankjes gezorgd. Een DJ of juist een band behoren ook tot de mogelijkheden.

Dansfeest

Een dansfeest organiseren aan boord van een evenementenboot, dit is een onvergetelijk feest. Want, hoe vaak vaar en feest je nou met je beste vrienden? Een biertje op het buitendek of een dansje wagen in het (verwarmde, in de winter) ruim. Alles is mogelijk en kan georganiseerd worden. Drank en happen uitkopen, professionele DJ’s of een swingende band?  

Zakelijk

Een zakelijk evenement is een evenement om jouw zakenrelaties of collega’s te verassen met een buitengewone ervaring. Een vergadering in de ochtend, brainstorm sessie of een productpresentatie. Alles is mogelijk aan boord en kan georganiseerd worden. In de grachten van Amsterdam of het industriele Rotterdam. 123maritiem ontzorgt jou  in alle facetten.

Iets anders

123maritiem weet dat alle evenementen maatwerk zijn. We staan dus open om jullie uit te dagen met een voorstel op maat; want geen evenement is hetzelfde. Een complete ervaring met een regatta zeilen, Pampus eiland bezoeken, Visje eten in Volendam; wij denken graag met jullie mee in de mogelijkheden. Want waar water is, wordt gevaren!