Previous
Next

Watersport uitje op maat

Een watersport uitje boek je snel en makkelijk via ons platform. Wij zijn specialist in het bedenken en ontwikkelen van diverse uitjes. Denk aan kitesurf clinic, blobben, waterskiën en wakeboarden. Ons evenemententeam ontzorgt jou in alle facetten en denkt graag mee in de uitvoering van jouw evenement!

Waterskien en wakeboarden

Waterskien en wakeboarden, het uitje voor de adrenaline junks! Onze waterski boot ligt klaar in de haven. Nadat jullie door onze instructeur zijn ontvangen krijgen jullie uitleg over hoe er gestaan kan worden achter de boot. Dit bedrijfsuitje kan uitgebreid worden met lunch, koffie of diner. Al onze uitjes zijn maatwerk en zijn te boeken met of zonder catering.

 • Sportief uitje
 • professionele instructeurs
 • door heel Nederland te boeken
 • adrenaline gegarandeerd
 • uit te breiden met andere uitjes voor een dag programma

waterskien

sloep varen

Sloepen tocht

Heerlijk relaxt sloepvaren. Het bedrijfsuitje voor een ontspannen middag op het water met je collega’s of vrienden. Er zijn divers emogelijkheden om het sloepvaren ot een uitdaging te maken. Naast natuurlijk bijvoorbeeld de picknick mand en bijbehorende dranken, kunnen we ook een GPS tour uitzetten. Al dan niet gecombineerd met een tussenstop.

 

 • zelf sloep varen, wie is de kapitein?
 • GPS tour mogelijk
 • starten door heel Nederland
 • diverse mooie tochten te boeken

RIB varen

RIB varen, ook wel rubberboot varen genoemd. Spektakel alom. Door de immense havens van Rotterdam of over het Markermeer richting forteiland Pampus voor een gezellige expeditie. Het mooie van dit arrangement is dat we alle kanten op kunnen. Een RIB experience op zee, zeehonden kijken of gewoon lekker knallen over het water. Alles is mogelijk.

 • door heel Nederland te boeken, ook op zee
 • de schipper verteld over de omgeving indien gewenst
 • kunnen tussenstops gemaakt worden

RIB varen

BLOBben

Blob

Blob, wie kent het niet? Ook wel BOMMETJE, bekend van tv, genoemd! Laat jouw collega vliegen door vanaf een hoge toren op het kussen welke in het water, ligt, te springen. FUN gegarandeerd! Ook goed te combineren met andere uitjes, als bijvoorbeeld waterskiën. Het springen word begeleid door ervaren instructeurs. Helm en zwemvest zijn verplicht. Als het water wat frisser is, krijg je er ook een wetsuit bij.

 

 • perfect uitje voor de adrenaline junk
 • begeleid door professionele instructeurs
 • Uit te breiden met andere uitjes voor een dag programma

Bedrijfsuitje op of aan het water

Een bedrijfsuitje aan of op het water is een uitje om nooit te vergeten. Er zijn talloze mogelijkheden om het uitje in een waterrijk gebied te organiseren. Denk aan een zeilregatta of een party op het water op een partyboot. De mogelijkheden zijn eindeloos. Met of zonder catering, actief of juist een ontspannen dag op het water!

 

Actief uitje

Een actief uitje op het water is bijvoorbeeld een waterski clinic of een zeilwedstrijd. De actie is voor iedereen goed te behappen en kan dus voor elke doelgroep georganiseerd worden. In combinatie met andere onderdelen is ook mogelijk, zodat er een mooie mix komt van ontspanning en actie. Denk aan een sloepen tocht en bijvoorbeeld waterskiën. 

Relaxed uitje

Relaxed met collega’s of vrienden een rondje varen met bijvoorbeeld een spel element of een tussenstop ergens. Alles is mogelijk bij 123maritiem! Wij stellen graag een voorstel op maat voor. Denk aan bijvoorbeeld een GPS sloepentocht, kano of juist een blokart uitje. Natuurlijk in combinatie met catering als bijvoorbeeld een BBQ of uitgebreide lunch.

Vaargebied

Vaargebieden genoeg in Nederland. Wij organiseren jouw uitje op jouw gekozen locatie. Denk aan een rondvaart in Rotterdam met een bezoek aan Futureland of juist een idillische plek als de Loosdrechtse plassen met zijn vele eilandjes. Alles kan en alles is mogelijk! Wij denken graag mee in de oplossing en perfecte locatie.