Watersport Academy de Kaag

Wilhelminalaan 12-16 Kaag | 0252-544333​

Zeilschool De Kaag officieel de Kaag Waterport Academy is dé zeilschool uit de Randstad. Gelegen op Kaageiland en omringd door de prachtige Kagerplassen is deze locatie een begrip in Nederland. Al bijna 70 jaar wordt in praktisch elke tak van watersport lesgegeven. Dit gebeurt onder leiding en toezicht van CWO gekwalificeerde instructeurs (commissie watersport opleidingen).

Sinds 1952 heeft “De Kaag” al meer dan 200.000 bezoekers uit alle windstreken ontvangen. Wij kunnen met trots zeggen dat we al drie generaties van dienst mogen zijn. Vanuit onze locatie hebben veel gasten kennis gemaakt met het zeilen, hun eerste zeilkamp of schoolwerkweek beleefd, andere mensen ontmoet en vrienden gemaakt.

Naast zeilen kan men ook terecht bij De Kaag watersport academy voor o.a. windsurfen, waterskiën, wakeboarden en vanaf seizoen 2021 ook FOILEN. Dit is slechts een greep uit ons aanbod en wij informeren u graag via de website, telefonisch of via de mail over de mogelijkheden.

Zomerkampen voor de jeugd zijn de specialiteit van Watersport Academy de Kaag. Er is een heel divers aanbod van boten waaruit de kinderen kunnen kiezen, Van jong tot wat ouder, voor ieder wat wils.
 
zeilschool de kaag logo

Aanbod zeilschool de Kaag

Contact met zeilschool de Kaag