Alle bedrijven waar u uw boot kunt laten stofferen in Nederland op één interactieve kaart

Is de bekleding van uw boot aan vervanging toe? Of wilt u de buitenkussens laten her stofferen? Zoek de specialist in bootstoffering op onze overzichtelijk kaart

Close
Find Nearby Share Location Routebeschrijving
TitelCategorieAdresMeerEmailTelefoon
Close
Routebeschrijving
'; ';
Options Verberg de opties
Print Reset
Ophalen van de route...

Bootkussens stofferen

Zijn uw bootkussens binnen of buiten aan vervanging toe? Met een van de boot stoffeerders die u eenvoudig vindt op onze kaart vindt, zijn u kussens snel weer zo goed als nieuw. Wilt u uw boot een refit geven of gewoon een modernere uitstraling? Door een andere kleur of stoffering te kiezen krijgt uw boot gelijk een hele nieuwe look en feel. Kies voor een waterafstotend doek voor uw buitenkussen, dan blijven deze langer mooi.

Interieur herstofferen

Naast het stofferen van kussens kunt u bij de stofferingsbedrijven ook terecht voor het herstofferen van uw volledige interieur. Daarbij kunt u denken aan matrassen, tapijten, plafondbekleding en nog veel meer. De bootstoffeerders die u via onze kaart vindt hebben jarenlange ervaring. Zij kunnen u adviseren in kleur en materiaalgebruik zodat u een prachtig eindresultaat krijgt waarmee u weer jarenlang  met plezier kunt varen.

Tapijt op de boot

Het tapijt op uw boot, zowel binnen als buiten is eens in de zoveel tijd helaas ook aan vervanging toe. De meeste bootstoffeerders plaatsen naast tapijt ook het populaire imitatie teak. Dit is een kunststof zeil wat makkelijk schoon te maken en te onderhouden is. Maar dan wel met de uitstraling van een mooie teak vloer. Dit materiaal is zowel geschikt voor binnen, als voor het dek buiten op uw schip. Moderniseer uw schip vandaag nog.