Poets service

op locatie
35,00 vanaf prijs per meter, exclusief voorrijkosten
  • Afspuiten
  • Poetsen
  • Waxen

Poets service

op locatie
42,50 vanaf prijs per meter, exclusief voorrijkosten
  • Afspuiten en poetsen
  • Waxen
  • Spinnen behandeling
Populair

Poets service voor uw boot

De poets service van 123maritiem maakt uw boot weer blinkend schoon! Met gerenomeerde producten zoals bijvoorbeeld de  onderhoudsmiddelen van Yachticon  zorgen wij ervoor dat uw schip weer eruit ziet alsof deze uit de botenshowroom komt. De schoonmaak dienst van 123maritiem zorgt voor een professionele diepte reiniging met de nieuwste producten.

Onze poets service voor uw boot of jacht komt graag bij u op locatie, we zijn te boeken door heel Nederland en Belgie. 

Werkwijze voor het poetsen van uw boot

Allereerst is het belangrijk om te kijken wat er gedaan moet worden om tot een zo optimaal resultaat te komen. 123maritiem is een full service bedrijf wat u ontzorgt met uw misschien wel mooiste bezit. Na de incheck gaan wij aan de slag met het verwijderen van het grove vuil. We zullen dit doen met de gerenommeerde producten van Yachticon. Naast het schoonmaken en diepte reinigen kunnen we ook de romp of het dek in de wax zetten. Net wat u wilt, we kunnen ook een voorstel op maat maken.

Spinnenbehandeling aan boord

Spinnen zijn een veel voorkomend probleem op boten. Van april tot en met september is het seizoen van de spinnen, precies het vaarseizoen dus. Niet de spinnen zelf, maar juist de uitwerpselen zijn het probleem. Dit zijn kleine zwarte puntjes die zich invreten in de gelcoat of lak: zonder agressieve middelen is het bijna niet mogelijk om deze weg te krijgen. Naast het wegboenen van de uitwerpselen van de spinnen, verwijder je ook de waxlaag en moet deze weer opnieuw aangebracht worden. 123maritiem raadt dan ook aan om een behandeling tégen spinnen te doen, nadat de waxlaag aangebracht is. . Dit voorkomt  dat de spinnen zich gaan nestelen onder de sprayhood, bij de ankerkluis of bij de fenders. Onze middelen zijn volledig biologisch afbreekbaar en heeft geen etsende werking op uw gelcoat, aluminium, glas, rubber en RVS.

Voorwaarden poetsservice

Er zijn een aantal belangrijke aspecten voor het poetsen van de boot. Er dient in ieder geval stroom in de buurt te zijn en een water aansluiting. Vanzelfsprekend werken wij met uitsluitend biologisch afbreekbare producten zodat er geen chemicaliën in het oppervlaktewater verdwijnen. 


Poetsen en Reinigen van een schip