Alle havens in Nederland op één interactieve kaart

Ben je op zoek naar een nieuwe ligplaats? Of lekker aan het varen en op zoek naar een passantenhaven om te overnachten? In onze kaart vindt je alle havens in alle regio’s.

Close
Routebeschrijving
'; ';
Options Verberg de opties
Print Reset
Ophalen van de route...
Close
Find Nearby Share Location Routebeschrijving
TitelCategorieAdresMeerEmailTelefoon

Jachthaven

Alle jachthavens vind je online in ons watersportplatform. Naast de webshop vind je alle watersport bedrijven in Nederland. Van havens tot zeilscholen en verder. De havens in de interactieve kaart zijn jachthavens die je door heel Nederland kan vinden. Het overzicht word aangevuld en zal elke week een nieuwe aanwas zijn van plekken waar je kan liggen met de boot. Van HISWA haven tot watersportverenigingen, alles vind je aan boord in ons watersport  platform.

Passantenhaven

Een passantenhaven is een haven waar je een nachtje, of meer, kan overnachten. De havens zijn veelal uitgerust met stroompunten en tegenwoordig ook WiFi. Bij een passantenhaven is het tegewoordig goed om de boot van te voren aan te melden om er zeker van te zijn dat er een plaats is. Zeker als er een eind gevaren is, al dan niet met of zonder kinderen, is het fijn te weten dat er plek is. In het overzicht van havens vind je de telefoonnummers en webadressen. De lijst word wekelijks geüpdatet. 

Altijd weten of er een ligplaats is.

Van Limburg tot Terschelling; alle plekken om de boot aan te leggen vind je in het interactieve overzicht. Om aan te leggen in een haven heb je bijvoorbeeld ook landvasten nodig. Deze vind je in onze online watersport winkel. Naast een watersportwinkel hebben we ook een zeilmaker, webshop en bootbemiddeling. Maar op deze pagina vind je het totaal overzicht van de plekken waar je mag aanmeren met de boot. Heb je een haven bezocht? Geef deze dan een recensie.

Alle havens in Nederland

Alle havens van Nederland vind je in deze handige interactieve kaart. Denk je aan een veilige haven om te overnachten of juist om een vaste ligplaats te zoeken? Je vind jouw veilige haven hier. De jachthavens die op deze kaart staan, zijn accuraat en bieden dus altijd een ligplaats aan. Een ligplaats vind je van Limburg tot Friesland. Ook voor een vaarvakantie kun je terecht in ons watersport platform. Je vind op deze maritieme website alle belangrijke aspecten van de watersport. Van het huren van een boot tot aan een ligplaats voor jouw boot. Voor een nacht of juist voor een heel seizoen, wij hebben het al voor je uitgezocht. Mocht je gaan varen heb je ook een uitrusting nodig, deze vind je in onze watersport webshop. Van een zeilpak tot een zaklamp; alles aan boord voor een mooie vaartocht. Van haven naar haven.