Alle havens in Nederland op één interactieve kaart

Ben je op zoek naar een nieuwe ligplaats? Of lekker aan het varen en op zoek naar een passantenhaven om te overnachten? In onze kaart vindt je alle havens in alle regio’s.

listings

Jachthaven

Alle jachthavens vind je online in ons watersportplatform. Naast de webshop vind je alle watersport bedrijven in Nederland. Van havens tot zeilscholen en verder. De havens in de interactieve kaart zijn jachthavens die je door heel Nederland kan vinden. Het overzicht word aangevuld en zal elke week een nieuwe aanwas zijn van plekken waar je kan liggen met de boot. Van HISWA haven tot watersportverenigingen, alles vind je aan boord in ons watersport  platform.

Passantenhaven

Een passantenhaven is een haven waar je een nachtje, of meer, kan overnachten. De havens zijn veelal uitgerust met stroompunten en tegenwoordig ook WiFi. Bij een passantenhaven is het tegewoordig goed om de boot van te voren aan te melden om er zeker van te zijn dat er een plaats is. Zeker als er een eind gevaren is, al dan niet met of zonder kinderen, is het fijn te weten dat er plek is. In het overzicht van havens vind je de telefoonnummers en webadressen. De lijst word wekelijks geüpdatet. 

Altijd weten of er een ligplaats is.

Van Limburg tot Terschelling; alle plekken om de boot aan te leggen vind je in het interactieve overzicht. Om aan te leggen in een haven heb je bijvoorbeeld ook landvasten nodig. Deze vind je in onze online watersport winkel. Naast een watersportwinkel hebben we ook een zeilmaker, webshop en bootbemiddeling. Maar op deze pagina vind je het totaal overzicht van de plekken waar je mag aanmeren met de boot. Heb je een haven bezocht? Geef deze dan een recensie.