Alle bedrijven waar u een boot kunt huren in Nederland op één interactieve kaart

Lekker een dag het water op? Bekijk hier waar in bij jou in de buurt een boot kan huren. Of het nu een zeilboot, een sloep, motorboot of kano is. Hier vindt je alle bootverhuurbedrijven.

listings

Sloep huren

Van Limburg tot Terschelling; alle plekken om de boot aan te leggen vind je in het interactieve overzicht. Om aan te leggen in een haven heb je bijvoorbeeld ook landvasten nodig. Deze vind je in onze online watersport winkel. Naast een watersportwinkel hebben we ook een zeilmaker, webshop en bootbemiddeling. Maar op deze pagina vind je het totaal overzicht van de plekken waar je mag aanmeren met de boot. Heb je een haven bezocht? Geef deze dan een recensie.

Zeilboot huren

Een zeilboot is een boot met een zeil. Deze boten huur je via onze interactieve kaart. Een veelal geziene huurboot is de valk. Deze boot is gemaakt van polyester en is makkelijk te varen. Een zeilboot huren doe je dus makkelijjk. Op de kaart vind je diverse ankers als bullitpoints. Je klikt er een aan in het vaargebied waar je een boot zou willen huren, en dan zie je direct de contactgegevens. Een boot huren was nog nooit zó makkelijk! 

 

Boot huren

Een boot huren, waar doe je dat? Dat zie je op onze interactieve kaart! Op de kaart zie je een mooi overzicht van alle watersport bedrijven in Nederland. Van Texel tot Maastricht; overal vind je wel huurboten. De boten die je huurt, zijn altijd gekeurd en geschikt voor de verhuur. Van stalen sloep tot actieve zeilboot, je vind het online op ons watersportplatform. Naast boten huren, kan je ook terecht voor havens en zeilscholen in Nederland.