Alle bedrijven waar u een boot kunt huren in Nederland op één interactieve kaart

Lekker een dag het water op? Bekijk hier waar in bij jou in de buurt een boot kan huren. Of het nu een zeilboot, een sloep, motorboot of kano is. Hier vindt je alle bootverhuurbedrijven.

Close
Find Nearby Share Location Routebeschrijving
TitelCategorieAdresMeerEmailTelefoon
Close
Routebeschrijving
'; ';
Options Verberg de opties
Print Reset
Ophalen van de route...

Sloep huren

Van Limburg tot Terschelling; alle plekken om de boot aan te leggen vind je in het interactieve overzicht. Om aan te leggen in een haven heb je bijvoorbeeld ook landvasten nodig. Deze vind je in onze online watersport winkel. Naast een watersportwinkel hebben we ook een zeilmaker, webshop en bootbemiddeling. Maar op deze pagina vind je het totaal overzicht van de plekken waar je mag aanmeren met de boot. Heb je een haven bezocht? Geef deze dan een recensie.

Zeilboot huren

Een zeilboot is een boot met een zeil. Deze boten huur je via onze interactieve kaart. Een veelal geziene huurboot is de valk. Deze boot is gemaakt van polyester en is makkelijk te varen. Een zeilboot huren doe je dus makkelijjk. Op de kaart vind je diverse ankers als bullitpoints. Je klikt er een aan in het vaargebied waar je een boot zou willen huren, en dan zie je direct de contactgegevens. Een boot huren was nog nooit zó makkelijk! 

 

Boot huren

Een boot huren, waar doe je dat? Dat zie je op onze interactieve kaart! Op de kaart zie je een mooi overzicht van alle watersport bedrijven in Nederland. Van Texel tot Maastricht; overal vind je wel huurboten. De boten die je huurt, zijn altijd gekeurd en geschikt voor de verhuur. Van stalen sloep tot actieve zeilboot, je vind het online op ons watersportplatform. Naast boten huren, kan je ook terecht voor havens en zeilscholen in Nederland.  

Boot huren in Nederland

Een boot huren doe je makkelijk via 123maritiem. Het watersportplatform om snel en makkelijk een boot te huren. Het huren van een schip is een makkelijke aangelegenheid door onze interactieve kaart. Alle watersportbedrijven die in Nederland gevestigt zijn, vind je hier. Welke boot je gaat huren is aan jou. Denk aan een zeilboot of juist een motorboot. Voor langere vaartochten huur je een boot die slaapplaatsen heeft, zodat je makkelijk kan overnachten aan boord. Voor anker gaan met jouw gehuurde boot is een mooie toevoeging van het reilen en zeilen in de watersport. Voor dagtochten is een valk of een sloep leuk. Je huurt een boot per dagdeel of juist voor een hele dag. Denk je erover na om een boot te huren, is het belangrijk om het vaargebied te selecteren. Het selecteren van jouw favoriete vaargebied is goed te doen in bovenstaande kaart. Vaargebieden zijn er veel in Nederland. Voor elk vaargebied zijn er diverse boten. De boot die je huurt is afhankelijk ook van het vaargebied, op het IJsselmeer huur je een ander soort type boot dan bijvoorbeeld op de Loosdrechtse plassen. Ook de Kagerplassen hebben open boten te huur. Over het algemeen geld dat je met een huurboot niet afhankelijk bent van 1 plek, maar je kan switchen tussen havens en dus ook vaargebieden.