Bijna alle watersportbedrijven te vinden in onze handige keuzehulp.

123maritiem heeft de oplossing voor het vinden van de vakman voor jouw klus. Denk aan een zeilmaker, een vaarcursus maar ook bijvoorbeeld iemand die jou bijstaat met adviezen voor een nieuwe boot aankoop. Alle watersportbedrijven vindt je op 123maritiem.nl. Kent u een goed bedrjif wat u mist? of wilt u uw eigen bedrijf aanmelden? Meld u nu aan.

Close
Find Nearby Share Location Routebeschrijving
TitelCategorieAdresMeerEmailTelefoon
Close
Routebeschrijving
'; ';
Options Verberg de opties
Print Reset
Ophalen van de route...

Boot huren, vindt uw verhuurder in alle watersportbedrijven

Een boot huren doe je bij 123maritiem. Hét watersport platform van Nederland. Door de makkelijke zoekfunctie, zorg je ervoor dat je snel en makkelijk het juiste schip huurt voor jouw ontspannen dag op het water. Een boot huren is niet iets wat je elke dag doet, maar bootverhuurders hebben een mooi aanbod waar iedereen blij van wordt. Denk aan een sloep, zeilboot of juist een kano. Wij hebben alle disciplines op het gebied van watersport.

 

Sloep huren

Een sloep huren doe je via 123maritiem.nl. Ons watersport platform zorgt voor een koppeling tussen de verhuur bedrijven, eigenlijk vraag en aanbod bij elkaar brengen. De sloepen die ons verhuur platform samenbrengen zijn uitegrust met alle middelen die je mag verwachten aan boord van een sloep. Van luxe sloep met koelbox en een fijne kussenset tot de wat meer basic sloep. Voor elk budget is er wel een sloep in de verhuur te vinden. Sloepen met een inboord Vetus dieselmotor of een buitenboord motor die makkelijk te bedienen is. Vaargemak staat op nummer 1 bij een sloep, want zeg nou zelf: je wilt niet, zonder vaarervaring, in  het diepe gegooid worden.

Zeilboot huren

Een zeilboot huren in je vrije tijd doe je door te zoeken in onze interactieve kaart. De goudengids van boot hurend Nederland. Een zeilboot heb je in vele soorten en maten. Vooral de Valk is een populaire boot om een dag mee op pad te gaan. Een ideale boot waarmee je heerlijk een dag op het water kan zijn. Met de fok en het grootzeil kun je zonder motor-voortstuwing een rustige tocht maken. Puur op windkracht genieten van de rust om je heen. Naast een valk kun je ook sportievere zeilboten huren, zoals de RS-feva of een laser. Deze twee open boten zijn sportief en zorgen ervoor dat je na een dag zeilen, het gevoel hebt alsof je gesport hebt.

Kano huren

Een kano is een 1 of twee persoons boot die je voortbeweegt door middel van spierkracht. De kano is al eeuwenlang bekend als een vervoersmiddel, die ervoor zorgt dat je op de meest idyllische plekjes komt. Tussen weilanden door, geheime vennetjes waar geen luidruchtige toeristen voorbij komen. Met de kano kom je overal. In de Biesbosch is een mooie omgeving om een rustig van de natuur te genieten zonder de omgevingsgeluiden van een motor. Door de geringe diepgang van een kano, kom je op plekken waar bevers wonen en zorg je ervoor dat de rust in de wonderschone natuurgebieden gewaarborgd word. Een kano, 1 of 2- persoons boek je makkelijk via onze interactieve kaart.

Alle watersportbedrijven vindt je op 123MARITIEM